Open Coffee Dronten: al zes jaar een begrip in de regio

Ook ondernemers uit omliggende gemeenten weten de weg naar Open Coffee Dronten te vinden

Over ons/

Open Coffee Dronten heeft al meerdere malen aandacht gekregen van de media. Zo hebben er artikelen in verschillende kranten gestaan, zowel fysiek als online, live radio-interviews gegeven in het radioprogramma Simone in de middag van Omroep Flevoland en is er tijdens de Open Coffee Dronten die in de week van de ondernemer viel verslaggeefster Marijke Roskam van Omroep Flevoland aanwezig geweest om interviews voor de radio af te nemen.

 

 

“Open Coffee is een open concept en is in 2007 ​​in Londen opgericht door Saul Klein, een van de oprichters van Skype. Het doel was om ondernemers, ontwikkelaars en investeerders aan te moedigen om met elkaar kennis te maken tijdens informele bijeenkomsten. In de hoop zo het ondernemersschap te stimuleren.”

 

Open Coffee Dronten is een informele, geheel vrijblijvende netwerkbijeenkomst waar je andere ondernemers en zelfstandige professionals ontmoet. Zonder lidmaatschap, contributie of andere verplichtingen. Onder het genot van een kop koffie, de lekkerste cappuccino van Dronten, thee of een ander drankje nieuwe mensen ontmoeten, ideeën opdoen en kennis delen. Open Coffee Dronten is aangesloten bij Open Coffee Nederland. Open Coffee Dronten wordt altijd georganiseerd in Grand Café De Meerpaal te Dronten op vrijdagochtend van 09.00 tot 10.30 uur. Klik hier voor de data van 2018.

 

Rabobank & De Meerpaal ook in 2018 sponsor

Na evaluatie van onze samenwerking zijn wij zeer verheugd te kunnen melden dat de Rabobank Flevoland en Grand Café De Meerpaal zich ook voor 2018 hebben verbonden aan Open Coffee Dronten. Daar zijn wij hen dan ook dankbaar voor. Grand Café Flavour treedt voor het vierde jaar als gastheer op en Rabobank Flevoland verbindt zich voor het derde jaar aan Open Coffee Dronten. Samen gaan wij nu het vierde levensjaar in. De afgelopen drie jaar zijn wij volop in beweging geweest. Zo hebben we ondernemers uit de regio weten te interesseren voor Open Coffee Dronten, veel nieuwe (onbekende) ondernemers ontmoet, de politiek erbij betrokken (bezoek wethouders en de burgemeester), interessante presentaties bijgewoond, redelijk veel aandacht van de media (zowel schrijvende als radio) ervaren, inspirerende pitchen aangehoord, nemen we deel aan de Sociaal Economische Agenda (Ondernemersacademie) en hebben we ook de winkeliers weten te bereiken. Naast eerder genoemde resultaten zijn er ook nog resultaten van ondernemers (bezoekers). Deze zijn voor ons moeilijker te meten. Toch weten wij hier natuurlijk wel iets van. Zo zijn er een aantal samenwerkingsverbanden ontstaan tijdens Open Coffee Dronten, opdrachten aan elkaar verstrekt of ondernemers aanbevolen bij andere. Een ondernemer die zelf een presentatie heeft verzorgd en daar opdrachten aan over heeft gehouden, maar daardoor ook een jaar na dato nog wordt herkend. Dat zijn stuk voor stuk leuke dingen om te horen. We mogen dus gerust zeggen: Open Coffee Dronten verbindt! En daarmee is een belangrijke doelstelling van Open Coffee Dronten gehaald en we hopen dit nog lang voort te mogen zetten.

 

Volop in beweging

Ondanks dat we zeer tevreden zijn over de huidige opzet van Open Coffee Dronten hebben we een aantal zaken aangepast of geïntroduceerd. Zo hebben we een nieuwe website ontworpen en gebouwd, is het mogelijk om gratis vriend te worden van Open Coffee Dronten, de tijd van een pitch hebben we teruggebracht naar 2 minuten, naambadge krijgt een nieuw ontwerp en aanmelden (zodat er een naambadge klaar ligt, niet verplicht) via de website i.p.v. via de e-mail. Voordelen als vriend zijn o.a. dat je uitgenodigd wordt voor de bijeenkomsten, voorrang krijgt bij het geven van een pitch of presentatie en informatie n.a.v. een pitch of presentatie ontvangt.

Wij wensen jullie dat 2018 weer een goed netwerkjaar mag worden met nieuwe contacten, veel kennis uitwisseling, nieuwe opdrachten en samenwerking. Blijf Open Coffee Dronten volgen! Dit kan via deze website, LinkedIn, Facebook en Twitter. Wij hopen vele belangstellende netwerkers te mogen begroeten tijdens de Open Coffee’s Dronten. Weet je iemand die belangstelling heeft? Neem die persoon gezellig mee!